Tass & Tyg

om livet med tre barn, en nakenhund & massa hundkläder

Hälsning från västkusten

Kategori: Övrigt

Jag ligger i sängen o äter en köttbulle... . mitt i natten..hur ofräscht låter inte det?
Till mitt försvar kan jag säga att den är väldigt god!

Något som är mer tilltalande va att de har utförsäljning på lekolar i Osby, iaf idag ev. imorgon med.... velourtyg väldigt billigt... Tuss har köpt åt mig , jag får titta när jag kommer hem *tygabstinens*

Hittade rikigt söta saker på Lagerhouse i Malmö går med, alltid värt ett besök när man har vägarna förbi. Bland annat ett par gardiner som ska bli klänning blus o puffbyxor till lillan i sommar. Kul med textil i olika stil.

Ullared

Kategori: Övrigt


Igår va vi i Ullared & shoppade. Vi hittade sådär jättelagom mycket...

Ullared har en webcam vid ingången som de sänder ifrån på sin hemsida, och vi var bara tvunga att ställa oss i RUTAN, ringa Dennis & be honom print-screena.
Tyvärr syns vi inte alls mycket, men där i den rosa ringen är alltså jag vagnen och Alba :) Jag är det svarta långa, vagnen det suddiga... o ja ni fattar :D däri satt Alba... lilla lilla Alba....

På vägen hem stannade vi till i Halmstad, och som tur va kunde vi hämta upp Ola där för Tuss hade rapptuss & jag höllt på att drabbas av tinituss... hon kan inte köra i mörker... jag har inget kk... men ja... Ola köööör.

Igårkväll & idag har jag sytt 101 grejer, känns det som, men inte hunnit fota något... sorry!

Sen vart det dagis-julpyssel idag & imorgon reser vi på en liten roadtripp... därav mitt maniska jobbande och obefintliga bloggande.. men på söndag är jag tillbaka!

Trevlig helg!

Zeebra

Kategori: Hundkläder

Den här zeebraoverallen med reflex sydde jag inatt,den är redan på väg till sin nya ägare :)

Som ni ser är Elli på riktigt bra humör idag, har har sluppit Tosca hela natten!