Tass & Tyg

om livet med tre barn, en nakenhund & massa hundkläder

Ohlssons update

Kategori:

Det blev lite shoppat på phlssons tyger, hittade ett tyg, billigt, som jag tror kan fungera som mudd på regnoveraller. Inte helt perfekt, som det de hade på Gittes (innan jag köpte alltihopa), men det här bör fungera :)

Sedan köpte jag randiga velourtyger för halv priset, lite brunt & orange, bra inför hösten.De hade de snygga molntygerna i jersey, men jag har inte bestämt mig vilken färg jag ska välja än... de hade även dessa tyger i bomull där molnen är mkt mindre än på orginalet (gunilla axen).
Kan vara bra till barnkläder, men till bäddset & annat hade jag aldrig velat ha ngt annat än orginalet ;) eftersom det verkligen är svensk design när den är som bäst!

Förra året va där mkt mkt fler roliga tyger, blev faktiskt lite besviken...


Sthlm

Kategori: Övrigt

Nu är v framme i sthlm.
Såg världens coolaste svarta tjur på vägen hit, såg ut precis som en jättestor Ferdinand :)

Fick sitta i bilkö nästan 2 timmar, shit vad jag älskar att bo på "landet" i ingenstans.

Men "alla" har väldigt fina kläder här, förutom ganska många.. o eftersom att de flesta ändå är så fina sticker de fula ut lite extra, så man ser dem mycket tydligare här...( typ inkl. sig själv :p)

Mina outstanding observationer beror på att jag inte varit här på ett helt år! Rekord! Men ska ju hit en massa, i sommar... så nästa gång är jag helt som-vanligt-förblindad o ser inget alls.

Imorgon blir det en tur till Ohlssons tyger!! Yeah!!!

Nu ska vi ut!Upp & iväg

Kategori: Övrigt

Nu sitter vi & väntar på hus & hund-vakterna.... sen bär det av till Sthlm....

Kommer snart hem igen, ska bara hämta lillan :)